Willeke Trommels

      
 
Mijn naam is Willeke Trommels, na 3 jaar St. Joost Kunstacademie (Breda) en 3 jaar AKI (Academie voor Kunst & Industrie) (Enschede) afgestudeerd in de zomer van 1989.
Sindsdien werkzaam als zelfstandig Beeldend Kunstenaar in diverse disciplines in zowel de 2e als 3e dimensie.
 
In 2004 heb ik een stichting (Openbare Schilderkunst) in het leven geroepen, om sociaalmaatschappelijke Kunst- en Cultuurprojecten te kunnen gaan realiseren i.s.m. diverse partijen, waaronder de gemeente Zwolle (afd. Wijkzaken), Travers en Essent.
Meestal schilderprojecten in de openbare ruimte samen met collega’s en creatieve wijkbewoners van alle leeftijden.
Inmiddels heeft de stichting vele mooie projecten mogen realiseren en tientallen objecten (muren, viaducten, stroomkasten en transformatorhuisjes) voorzien van een andere look.
 
Sinds enkele jaren heb ik weer meer tijd genomen voor mijn eigen werk en op 7 juli van dit jaar me ingeschreven bij de KvK onder de naam Trommels Visual Artist. Na een expositie in de Produzenten Galerie in Bielefeld afgelopen zomer, wil ik nu mijn werk in Zwolle tonen.
 
Mijn website is nog in aanbouw. Mijn recente werk post ik regelmatig op Facebook onder mijn eigen naam en Instagram Stichting Openbare Schilderkunst. Op de website van de stichting is werk in de openbare ruimte te bekijken t/m 2017. De website krijgt z.s.m. een update: www.openbareschilderkunst.nl 
 

Trommels Visual Artist – W.H.M. (Willeke) Trommels
Iepenstraat 79 (Atelier aan huis)
8021 XJ Zwolle

                Terug